Wednesday, August 25, 2010

Jap!

Aku nak membebel pasal internet. Tapi kejap, aku nak tidur dulu. Aku tak tidur lagi hari ni. Kesiankan, tak tidur semata-mata tunggu internet laju?

Weh, siapa yang tak nak pakai student package celcom broadband, bagi aku ganti boleh? Aku pakai sambung bayar. Berharap ni. :'(


7 comments:

tronx013 said...

salam..

sudah ku jangka usm internet itu hanya hangat2 tahi ayam je... mula2 bagus.. lepas tu.. slow la.. sangkut la.. --maaf, kami mahu upgrade--

lepas tu ,ok balik... lepas beberapa ketika... slow gak.. sangkut la...-- maaf,rrrrr...--- xtau nak cakap apa..

gunalah broadband.. huhu.. aman dan tiada sekatan bila mahu guna, biasiswa ada, gunakanlah ia untuk kebaiikan... bergantung kepada yang free memang macam tu... :)

bukan mengutuk usm internet tetapi, hakikatnya macam tu..

INFINITY said...

Memang tak pernah percaya pun. Dulu pakai streamyx zone, tapi blok B je ada.

Ayah dah bagi green light tapi tak puas hati denagn semua latest promo internet! Erghh!

Awak pakai celcom ke?

tronx013 said...

salam...

jap!!
nak gelak ...(uhuhu hahaha.. awak?? awak??huhuhu)..

ok... saya guna celcom la..sejak 3 tahun lepas kot..

baru tkar student package.. sebab nak jimat.. dulu berlagak kaya...uhuhu la ni dah xda duit banyak..ahaha terpaksa tukar plan..

INFINITY said...

Itulah pasal. Sekarang student package dah tak ada. Ergh!! Latest celcom and maxis bagi memang hampas gila. Apalah sangat dengan 1gB tu. Gerammmmmmmm!

Baguslah kau guna duit sendiri. AKu of courselah duit bapak. Hahhahahha.

Tapi still tak sanggup tengok latest promo!

tronx013 said...

aku tu...

INFINITY said...

Dah 'AWAK' salah. Habis kau nak suruh aku panggil kau apakah? Kira okay tau aku tak bahasa nama. Selalu aku bahasa nama dnegan orang aku tak rapat and lecturer.

'HUDA' 'FADZLI'. Kang tak pasal pasal muntah. :P

Kau je orang pertama tak rapat aku bahasa 'SAYA'.

-.-"

Hahahhahaha. Amacam?

Eh, bukan cakap pasal broadband ke? Sesiapa tak nak guna student package, bagitahu eh.

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.