Thursday, July 8, 2010

Berkabung Lagi!

URUGUAY KALAH!
BERKABUNG LAGI!

Tskkkkk! Okay! Aku sokong Netherlands sekarang!
---

Parents patient aku selalu berkata ini tatkala aku menyebut ini.

"Baby selsema, akak hantar anak nurseri ke?"
"Taklah, akak tak kerja. Jaga sendiri,"
"Bestnya duduk rumah tengok anak membesar depan mata,"
"PUAN hantar anak nurseri ke,"

Hek eleh.

"Tak lah kak, saya nikah pun tak lagi,"

Tssskkkk!

---

"Tak apa kak. Saya tak kisah. Saya tak nak dia menangis. Nanti apa pun tak boleh buat. Kalau patient budak, dialah bos! Doktor pun kena ikut dia, semua orang kena ikut dia,"
"Eh, Fareez ni, kesian AUNTIE."

Auntie?

Tskkkkkkk!

---

"Saya okay je. Saya risau baby terbangun ni. Test ni baby memang kena tidur. Kalau tak tidur memang tak leh buat,"
"Oh ye ke?"

Sambil-sambil scrub dahi.

"Comelnyalah,"
"Puan tak ada anak lagi?"
"Tak,"
"Tak apa, nanti ada lah tu,"
"Eh kak, saya tak kahwin lagilah,"

Bahahhahahahhahahahhaa.

Muka akak itu agak serba-salah kerana dia takut aku terasa. Sejak-sejak kebelakangan ni, aku dah tak perkenalkan diri aku student, maka ramailah salah faham. Tskkkkk!

Okay FINE. Muka aku dah TUA!

Tskkkk! :'(

3 comments:

Anonymous said...

ok

Anonymous said...

ai..ai.. kacian deh encik. Saya juga kini dukung Netherland. Nak nonton bareng ka

INFINITY said...

Mari menyokong Netherlands! :D