Saturday, June 19, 2010

Tak Ada Kerja

Konon nak bermalam dekat Port Dickson, sekali kau ambik nak. Semua penuh! Padan mukalah kan nak pergi on the spot masa-masa School Break ni.

---

They said I'm perfectionist. In what sense, I don't really realize. But now, I think I know the reason why they said so. How I treat to make a telur goreng was like a pffftttt. Telur goreng je kot!


All the onions have to be in a perfect order. Pehhhh. Last-last masuk perut bercampur juga.


In fact, dah dalam mangkuk sebelum DIKACAU yang akan bercampur tu pun harus cantik tersusun. Poyo. Melambatkan masa je kerja.

Well done. Well done. Well done.

Sebab tu aku gemar buat kerja sendirian berhad banyak sikit. Hasil kerja aku kadang-kadang tak berapa nak sama dengan orang. Lembab dia satu macam sebenarnya. Heee.



p/s: Gambar dah jadi telur goreng tak boleh update. Hodoh sangat. Nanti tak ada orang nak buat bini. Hahahahhahahahahhahahhahaha.

2 comments:

lunar wolf said...

..itu kalau betul2 sgt takda kerja boleh siap 7,8 lauk tue..ahahah..hebat r hg..aku takda kerja, p jalan2, tgk tv ka..ahaah

INFINITY said...

Tu lapor kena masak sendiri namanya. Hahhahahaha.