Wednesday, May 5, 2010

Art is Beyond

Art is beyond what camera can does. Camera captures thing that appear physically, while arts you can express everything in your own thought straightaway to a white paper then tadaaaa!

Walau macam mana pun adalah tidak bagus mengamalkan ini ketika mendengar ceramah macam aku.

Hidung harus mancung. Heh!

Kepala terpeleot. Hodoh gila!


Ini adalah kelakar. Aku hanya mahu melukis gambar lelaki yang handsome tapi end up dengan cacat! Aku suka lukis lelaki pakai spek mata sebab aku tak reti lukis mata lelaki jadi, kaca mata itu menutup kehodohan. Oh, aku nak lukis lelaki SAHAJA, tetapi Farah kata aku menggatal jadi mari aku beria gatalkan lukisan lagi dengan perempuan ini tapi hodoh. Hehehhehehehhehehe. Hambik nak!

Hodoh!

Tingkat 20 punya hostel. Menguji trauma aku pada tempat tinggi betul!

Kalau USM adalah universiti dalam taman, maka ini harus jadi universiti dalam?

Melampau gila tidur dalam perjalanan. Hujan memang comel!

Baru buka buku terus tidur?


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Motif lukis ni masa lecture? Heh. Ini adalah sambungan lukisan kat atas. Kau cari sendirilah yang mana. Yang pasti, lelaki tu dah jadi handsome. Hahhahahah. Oh. Tangan baby tu aku dah berapa kali ubah tapi selekeh juga. Perasan tak mata baby matang sangat? -.-"

Oh tuhan, seandainya telah kau catatkan... Ahahhahahahahha!


p/s: Aku memang jumpa seorang lelaki yang aku nampak terus aku tunduk. Warak. Malu diri sendiri. Heh.
p/s/s: Rasa diri bodoh gila bila jumpa dengan orang-orang yang bijak. Oh!










Pesanan Besar: Sukarnya nak buat perubahan tapi Istiqamah akan memberi bantuan.

4 comments:

iQapiQa said...

u got talent from Allah swt..
but need to sharpen it.
gud luck!

INFINITY said...

Need a LOT to sharpen it until I'm too lazy to practice. Hee. Anyway, TQ for dropping by. :D

3p4h said...

Wahhh... terkesima melihat artwork kamu. Mantap2. Teruskan berkarya =)

INFINITY said...

Jangan kagum jangan kagum. Sebab Hodoh je ni Huzaifah. Ahahahhahah.